MicroStrategy Bitcoin -veto menettää 100 miljoonaa dollaria yhdessä päivässä

Yksi Bitcoinin suurimmista sijoittajista on kärsinyt miljoonien dollareiden tappioita tämän päivän salausmarkkinoiden kaatumisessa.

Lyhyesti

  • MicroStrategy on menettänyt yli 100 miljoonaa dollaria Bitcoin-sijoituksestaan.
  • Bitcoinin hinta laski 14% viimeisen päivän aikana.
  • Tappiosta huolimatta MicroStrategyin Bitcoin-investoinnit tuottavat edelleen voittoa.

MicroStrategy, liiketoimintatiedoteyritys, joka on sijoittanut 425 miljoonaa dollaria Bitcoiniin syyskuusta lähtien, näki 100 miljoonan dollarin arvon pyyhitty sijoituksestaan ​​viimeisten 24 tunnin aikana.

MicroStrategy nosti kulmakarvoja, kun se vaarantoi 425 miljoonaa dollaria Bitcoinin epävakaasta hinnasta. Ensimmäisten kuukausien aikana se maksoi ihmeitä – yrityksen varallisuus nousi noin 740 miljoonaan dollariin. Salaushintojen laskiessa tänä päivänä, vaikka yritys on edelleen voitollinen, se on menettänyt kauhean määrän tästä uudesta arvosta.

Bitcoinin hinta otti suuren osuman viimeisten 24 tunnin aikana. Se laski 19 389 dollarista 16 581 dollariin, mikä tarkoittaa prosentuaalista lasku 14%. Tämän seurauksena jotkut Bitcoinin suurista sijoittajista ovat heränneet suuriin tappioihin.

MicroStrategy on kokenut Bitcoinin hinnanlaskun enemmän kuin useimmat. Kaatumisen seurauksena liiketalouden jättiläinen on menettänyt noin 107 miljoonaa dollaria, mikä osoittaa, kuinka riskialtista on sijoittaa voimakkaasti yhtä haihtuvaan omaisuuteen kuin Bitcoin.

Laskusuhdanteesta huolimatta MicroStrategyin Bitcoin on edelleen yleisessä voitossa. MicroStrategyin 425 miljoonan dollarin investoinnin aikaan Bitcoinin keskimääräinen ostohinta oli 11111 dollaria. Kun nykyinen Bitcoin-hinta on 17375 dollaria, se tarkoittaa, että Bitcoin on edelleen noin 6200 dollaria arvokkaampi kuin se oli, kun MicroStrategy sijoittoi siihen.

Toisin sanoen, MicroStrategy ansaitsee edelleen miljoonia dollareita Bitcoin-sijoituksistaan. Kirjoitushetkellä MicroStrategy’s Bitcoinin arvo on 664 miljoonaa dollaria, mikä tarkoittaa 239 miljoonan dollarin nettovoittoa ja 56 prosentin voittoa.

MicroStrategy on saattanut menettää yli 100 miljoonaa dollaria, mutta sen Bitcoin-osto maksaa edelleen osinkoja – toistaiseksi.