Crypto is nog vroeg: Waarom de handel in Bitcoin nu van cruciaal belang is voor de grootste kans

Hoewel de Bitcoin-volatiliteit nog steeds vrij hoog is, is het nu de perfecte tijd om het meest lonende bezit van de eeuw te verhandelen. Het is beter laat dan nooit.

Bitcoin is een troef zoals alles wat er voor staat. Andere cryptocurrency’s kunnen het niet raken in termen van marktaandeel en adoptie. Het voordeel van de eerste stap heeft ’s werelds eerste cryptocurrency en voorbeeld van werkende blokketentechnologie goed gediend.

Het activum heeft het potentieel om een complete mislukking te zijn en tot nul te gaan, of zou op een dag miljoenen dollars per BTC kunnen waard zijn, volgens sommige deskundige analistenprijsvoorspellingen. Zelfs het publiek is het er mee eens dat de prijs van Bitcoin ooit tussen de 100.000 en 1 miljoen dollar per BTC of hoger zal liggen.

Van Bitcoin’s begin tot nu

Toen Bitcoin voor het eerst werd gelanceerd, was het vrijwel waardeloos. De allereerste geregistreerde waarde was slechts $0,0008 volgens Investopedia. Vandaag de dag is de waarde met ongeveer 10.000 dollar gestegen met iets minder dan 1,25 miljoen procent. Geen enkel ander actief in de wereld heeft een vergelijkbare ROI opgeleverd. Hoewel de eerste uitvinders helemaal geen investeerders waren, maar mijnwerkers en techneuten die experimenteerden met wat de Bitcoin Lifestyle zou worden die we vandaag de dag kennen.

Na meer dan tien jaar in de markt, en zulke enorme rijkdom die al is gegenereerd, betogen velen of het te vroeg is of niet om in Bitcoin te stappen.

Blockchain-ontwikkelaar vergelijkt Crypto met CompuServe Era Internet

ConsenSys ontwikkelaar en medeoprichter van het Baseline Protocol, John Wolpert, gelooft dat als je crypto vergelijkt met het internet, de huidige toestand meer lijkt op het internet van de jaren tachtig dan wat we vandaag de dag zien. Wolpert vertelde CoinTelegraph:

Zelfs als je een een-op-een relatie van jaar tot jaar tussen blokketen adoptie de manier waarop het internet woekerde, we zijn pre-CompuServe op dit moment„.

Als crypto „pre-CompuServe“ is, dan hebben Bitcoin en Altcoins nog een lange weg te gaan voordat ze ooit op grote schaal worden geadopteerd. Uit gegevens blijkt dat de internetadoptie vorig jaar wereldwijd bijna 60% heeft bereikt. Als Bitcoin hetzelfde pad zou volgen, zou slechts 50% van de wereld Bitcoin gebruiken in het jaar 2043.

Het is beide nog vroeg en beter laat dan nooit met Bitcoin

Naarmate de adoptiecurve verder gaat, neemt de volatiliteit van Bitcoin af. Als het nu extreem volatiel lijkt, is dat een ander teken dat iedereen die er nu in stapt nog vroeg genoeg is – vroeg genoeg om te profiteren van de enorme prijsschommelingen tussen elke piek en elk dieptepunt. Terwijl vroege beleggers gewoon moesten kopen en vasthouden, zijn de Bitcoin-beleggers van vandaag handelaren, die hun holdings willen laten groeien door het openen van long of short posities om te profiteren van elke krachtige beweging, ongeacht de richting.

Bitcoin bevindt zich momenteel tussen een neerwaartse trend en een opwaartse trend, geen berenmarkt meer, maar nog steeds geen stierenmarkt in termen van waar het zich in zijn cyclus bevindt. Naarmate de volatiliteit afneemt, worden de cycli ook langer. Dit maakt Bitcoin een stabielere opslagplaats van waarde en potentiële valuta.

Adoptie werkt tegen volatiliteit. De tijd om te handelen is nu voor het te laat is.

Stabiele adoptie door de jaren heen leidt tot grote marktkapitalisatie. Hoe groter de marktkapitalisatie, hoe meer marktpartijen en hoe minder volatiel de onderliggende waarde wordt. Hoewel er nog steeds veel volatiliteit is die kansen biedt, is het nu de perfecte tijd om het meest lonende activum van de eeuw te verhandelen – voordat het echt te laat is.

Voorlopig, nu het nog vroeg is, is Bitcoin-margehandel de beste manier om winst te maken. Handel in Bitcoin en andere op Bitcoin gebaseerde CFD’s voor aandelenindexen, goud, zilver, olie, forex en meer bij PrimeXBT.

Het bekroonde handelsplatform biedt zowel long- als shortposities op Bitcoin om te spelen in welke richting de cryptocurrency trends ook gaan. Door blootstelling aan traditionele markten kunnen BTC-handelaren profiteren van de extreme volatiliteit daar, terwijl het stabiliseert voor de volgende uitbraak.

Denk niet dat het te laat of niet vroeg genoeg is, het is beter laat dan nooit, en als het actief een aantal van de wilde Bitcoin-prijsvoorspellingen bereikt, is het nog steeds ongelooflijk vroeg voor de activaklasse.